Menus that Made History

Menus that Made History – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alex Johnson

Jämför och hitta det billigaste priset på Menus that Made History innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Menus that Made History är skriven av Alex Johnson och gavs ut 2019-09-05.

Menus that Made History som bok, ljudbok eller e-bok.
Menus that Made History

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Menus that Made History

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Menus that Made History. Boken är skriven av författaren Alex Johnson. Kyle Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Menus that Made History var 2019-09-05.

Originalspråket som Alex Johnson skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Mat & samhälle Matlagning: recept Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Menus that Made History i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 155 x 23 mm och den väger så mycket som 590 g. Menus that Made History ISBN är 9780857835284. Menus that Made History är en fristående bok .


Läs Menus that Made History som bok

För dig som vill köpa och läsa Menus that Made History som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Menus that Made History som ljudbok

Vill du lyssna på Menus that Made History som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Menus that Made History som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Menus that Made History som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Menus that Made History som pocket

Menus that Made History finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Menus that Made History med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Menus that Made History med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Menus that Made History
  • Författare: Alex Johnson
  • Genre: Mat & samhälle Matlagning: recept Socialhistoria & kulturhistoria
  • Förlag: Kyle Books
  • Utgivningsdatum: 2019-09-05
  • Pris: 209
  • Format: Inbunden (Hardback)
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 224
  • Fysiska dimensioner: 211 x 155 x 23 mm
  • SAB:
  • ISBN: 9780857835284

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Menus that Made History?

Menus that Made History är skriven av författaren Alex Johnson

När gavs Menus that Made History ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-05.

Var kan jag köpa Menus that Made History?

Vi rekommenderar att du köper Menus that Made History hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

‘An absolutely riveting book – reading it makes you intelligent, full of brilliant anecdotes – and very hungry indeed.’ – Richard Curtis ‘This brilliantly conceived and well-researched book is a source of real delight.’ – Dr Annie Gray, BBC Radio 4’s The Kitchen Cabinet ‘Superbly written, a complete joy to read, and just about the perfect present for anyone even vaguely interested in food.’ – Mark Diacono ‘A gastronomic delight. You can savour it a course at a time, or you may consume the whole banquet in one sitting. It’s delicious either way – utterly scrumptious, in fact!’ – Mike Leigh This fascinating miscellany of menus from around the world will educate as well as entertain, delighting both avid foodies and the general reader. Each menu provides an insight into its particular historical moment – from the typical food on offer in a nineteenth-century workhouse to the opulence of George IV’s gargantuan coronation dinner. Some menus are linked with a specific and unforgettable event such as The Hindenburg’s last flight menu or the variety of meals on offer for First, Second and Third Class passengers on board RMS Titanic, while others give an insight into sport, such as the 1963 FA Cup Final Dinner or transport and travel with the luxury lunch on board the Orient Express. Also included are literary occasions like Charles’ Dickens 1868 dinner at Delmonicos in New York as well as the purely fictional and fantastical fare of Ratty’s picnic in The Wind in the Willows.

Utgivande förlag: Kyle Books